Rejtélyes halálesetek

A homályos, tisztázatlan körülmények között bekövetkezett halálesetek mindig is felkeltették az emberek érdeklődését, nem csoda tehát, hogy az összeesküvés-elméletek egyik kedvenc terepét jelentik. Különösen igaz ez, ha olyan emberek rejtélyes haláláról beszélünk, akik már életükben milliók által ismert művészek, politikusok vagy az élet egyéb területein kiemelkedő személyiségek voltak.

 

A két Konteókönyv részletesen foglalkozik számos hasonló haláleset hátterével és lehetséges magyarázatával: öngyilkosság, szándékos emberölés, összeesküvés, nagypolitika, szex, maffia..? Ízelítőül álljon itt néhány példa a könyvekből:

 

 

Konteó1 (kék kötet):

 

Marilyn Monroe

John Lennon

Jurij Gagarin

I. János Pál pápa

George Patton tábornok

Fenyő János

John Fitzgerald Kennedy

Elbert János

Jörg Haider

Roberto Calvi

 

Konteó2 (zöld kötet):

 

Elvis Presley

Lady Diana

Robert Maxwell

Jim Morrison

Robert Fitzgerald Kennedy

Rózsa-Flores Eduardo

Balla Irma

 

Természetesen a fentieken kívül más témák is terítékre kerülnek: olvashatnak a Bilderberg-csoportól, a Seuso-kincsek történetéről, a móri nyolcas emberölésről, a körmendi gyermekgyilkosságról, a Titanic katasztrófájáról, a templomos lovagokról és számos más izgalmas, olykor hajmeresztő, s mindmáig tisztázatlan történetről. A két kötet egyenként 30-30 esetet tárgyal könnyed, ugyanakkor informatív stílusban.

 

A konteókönyvek kiválóan megfelelnek húsvéti, Mikulás-napi vagy karácsonyi ajándékként.

 

 

Mindkét könyv megvásárolható a Libri (első, illetve második kötet), a Líra (első, illetve második kötet) és az Alexandra (első, illetve második kötet) könyvesboltokban, megrendelhető a Bookline felületén, illetve állandó (20%-os) kedvezménnyel ugyancsak megvásárolható a Göncöl Kiadó honlapján

 

Friss hír: mindkét kötet már elektronikus alakban is megvásárolható, epub és mobi formátumokban egyaránt. Az  első  kötet (a kék színű) ebook-letöltésével kapcsolatos információkért erre a linkre kell kattintani, a második (a zöld színű) pedig innen tölthető le. 

 

A két könyv teljes tartalomjegyzéke ide kattintva olvasható: Konteó1 (kék színű), illetve Konteó2 (zöld színű).

 

Kellemes szórakozást kívánok!

 

tiboru