Válogatott összeesküvés-elméletek

A 2016. december 2-án megjelent harmadik kötettel teljessé vált Tóth Tibor (írói nevén: tiboru) konteó-trilógiája, vagyis a válogatott összeesküvés-elméleteket bemutató és elemző könyvsorozat. A három kötet egyenként harminc írást tartalmaz, a legváltozatosabb területekről: hadtörténelem, világsztárok és politikusok rejtélyes halála, repülőgép- és hajókatasztrófák gyanús háttere, nehezen megmagyarázható természeti jelenségek, titkos társaságok és szolgálatok, satöbbi.

 

A nagyvilág mellett a magyar vonatkozású történetek is helyet kapnak, a Seuso-kincsek rejtélyétől Fenyő János halálán keresztül a Mikroelektronikai Vállalat leégésén át a Malév bejrúti járatának szerencsétlenségét övező homályig. A szerző nyomozásra invitálja olvasóit, minden esethez többféle megoldást kínál, s az olvasó szabad döntése, hogy a felsorakoztatott tények birtokában melyik megfejtést fogadja el.

 

A konteókönyvek magyar nyelven egyedülálló összeesküvéselmélet-válogatást tartalmaznak, s egymástól függetlenül, tetszőleges sorrendben olvashatóak, számozásuk csak a megjelenési sorrendet jelöli. Ha Ön vásárlás előtt egy kicsit részletesebben szeretne tájékozódni, a három kötet tartalomjegyzéke ezeken a linkeket olvasható:

 

Konteó 1

 

Konteó 2

 

Konteó 3

 

A könyvek valamennyi nagyobb könyvesboltban (a Libri és a Líra hálózatában), az ország egész területén megvásárolhatóak, illetve ezek honlapján is megrendelhetőek.