Vidéki dedikálás - szavazás!

Elérkezett az idő, hogy kilépjünk a Budapest-centrikus világnézet ördögi köréből és a vidéki nagyvárosokra is kiterjesszük a Nagy Konteó-offenzívát. Megszokhattátok, hogy a szerkesztőség - minden stratégiai döntés előtt - kikéri az olvasók véleményét, majd ezt figyelembe véve határozza meg a blog és a könyv további életét befolyásoló prioritásokat.

 

Na, a bevezető dumán túl is vagyunk, lássuk tehát a konkrét kérést. Arról van szó, hogy el szeretnénk dönteni, melyik legyen az a megyeszékhely, ahová (dedikálási szándékkal) még Karácsony előtt ellátogatunk. Mivel hiába próbáltuk meggyőzni az illetékeseket arról, hogy egy ilyen utazás kifejezetten közszolgálati célú és népjóléti jellegű, az üzemanyagot és az autópályamatricát továbbra sem akarják ingyen adni, tehát megpróbáljuk eldönteni, hogy hol lenne a legnagyobb érdeklődés egy hasonló rendezvény iránt. Arra kérünk tehát, hogy az alábbi lehetőségek közül válaszd ki azt, amelyik neked a legrokonszenvesebb, vagyis azt, ahová te (és remélhetőleg népes baráti és családi köröd, mindenki egy-egy Konteókönyvvel a hóna alatt) a legszívesebben eljönnél egy kis beszélgetés, valamint egy névre szóló dedikáció beszerzése érdekében.

 

 

Arra kérünk mindenkit, hogy csak egyszer szavazzon, mert ellenkező esetben a voks eredménye jócskán megtévesztő lesz, s nem szeretnénk olyan helyzetbe kerülni, hogy a szavazás végén (mondjuk) tízezer résztvevőre számítunk, s szégyenszemre csak kilencezer példányt kell ellátnom a szignómmal.

 

A szavazásra kerek egy hét áll rendelkezésre, vagyis 2013. december hatodika estig nyilváníthatjátok ki a véleményeteket. A jövő hét végén értékeljük az eredményt és eldöntjük, hogy legyen-e vidéki road-show, s ha igen, az hol kezdődjön. Hogy a félreértések valószínűségét a lehető legkisebbre csökkentsük, a szavazás állását a folyamat során nem mutatjuk meg, csak a végén hirdetünk végeredményt. Ha egyik helyszín sem éri el az általunk előre meghatározott voksszámot (amit - megértéseteket kérve - most nem árulunk el, csak hogy izgalmasabb legyen), akkor azt a következtetést fogjuk levonni, hogy nem nagyon van érdeklődés, s fájó szívvel bár, de maradunk a fővárosi dedikálásoknál. És persze kérem a fővárosi (vagy a külföldön élő) konteósokat, hogy tanúsítsanak önmérsékletet és hagyják az érintetteket (a vidéken élőket) érvényesülni.

 

Köszönöm a figyelmet, szavazásra fel!

 

Road-show 1

Melyik vidéki nagyvárosban legyen Konteókönyv-dedikálás?

Debrecen

4 Years ago

Miskolc

4 Years ago

Szeged

4 Years ago

Székesfehérvár

4 Years ago

Pécs

4 Years ago

Túl késő a szavazáshoz! A szavazás %péntek, 06.december 2013 (20:00)%-kor lezárult.