Konteó 3 tartalomjegyzék

konteo3A sikerlistákra felkerült első két könyv után, íme további harminc érdekes, izgalmas, máig megfejtetlen rejtély. Titokzatos halálesetek, különös eltűnések, megmagyarázatlan katasztrófák, vagyis csupa olyan történet, amelyeknél az ellentmondások és az elhallgatott részletek összeesküvés-elméletek kialakulását eredményezték.

 

A szerző természetesen nem adja kezünkbe a megoldásokat, de összegyűjt és megoszt velünk mindent, ami tudható, ezzel késztetve gondolkodásra, önálló értékelésre az olvasót, aki így a nyomozás aktív szereplőjévé válik.

 

Egy trilógia utolsó darabjaként ez a könyv kicsit más, mint az elődei. A kötet vége egyfajta összegzés, az itt található írások azok számára lesznek különösen érdekesek, akik megpróbálják napjaink valóságát értelmezni, elemezni. Veszélyes terület, ugyanis a konteók keletkezését általában kiváltó információhiány okait és okozóit keresve bizony néhány kellemetlen összefüggésre is rá kell jönnünk.

 

A könyv tartalomjegyzékét itt olvashatják.

 

1. rész – Földön, vízen, levegőben
 

A világítótorony rejtélye
A Hindenburg-katasztrófa
A KAL-007-es járat
Challenger
Az Estonia elsüllyedése
A Katrina hurrikán
Az X bolygó2. rész – Előre megfontolt szándékkalAlan Turing
Martin Luther King
Bruce Lee
Olof Palme
Gary Webb
Ophélie Bretnacher3. rész – Társadalmi csapdákAnjikuni-rejtély
Fort Knox
Google-konteók
Magic Johnson
Kínos Clinton-konteók
Menekült-kérdés4. rész – Történelmi kérdőjelekA frigyláda
Shakespeare
Az eltűnt zászlóalj
Rudolf Hess
A harmadik Kennedy fiú
A kumráni réztekercs5. rész – Konteó-elméletA Sunstein-Vermeule dolgozat
Chomsky-tízparancsolat
Mátrix-konteók
A torontói jegyzőkönyvek
Konteónak indultFüggöny

 

A könyvet országszerte több, mint kétszáz könyvesboltban lehet megvásárolni. A Librinél ide kell kattintani a megrendeléshez, a Líránál pedig ide, no és a Bookline sem maradhatott ki a felsorolásból. Az Alexandrát sajnos nem tudom ajánlani.

 

Az első kötet tartalomjegyzékével itt, a másodikéval pedig itt ismerkedhetnek meg az érdeklődők, no és azok, akik a teljes trilógiát ott szeretnék látni a polcukon.